ILMIAH CVT MALAYSIA

October 11, 2017بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

Merawat dengan yang manis dalam frekuensi spektrum  warna. Dari perut lebah itu keluar minuman (madu ) yang bermacam-macam warnanya dan didalamnya terdapat ubat-ubatan yang MENYEMBUHKAN bagi MANUSIA. Sesungguhnya pada demikian itu benar-benar terdapat tanda ( KEKUASAAN ALLAH SWT ) bagi orang-orang yang mahu berfikir. Surah An Nahl ayat 69.  Konsep dan falsafah perubatan CVT.

1. Ubat mesti bekerja mengikut fungsi sel. Kerana yang mampu cekap menembusi sel adalah gula yang halus. Gula berat akan tersisa dalam darah sahaja.   
               
2. Ubat bukan bersifat meneutral racun. Kerana racun akan bertukar sifat dan akan muncul riaksi baru dan penyakit baru yang lebih menekan sistem imun tubuh. Akibat paling buruk tubuh tidak lagi alah dan sensitif pada apa yang kita makan. Oleh itu perubatan alopati tidak meletakkan pantang dalam amalan ubatan mereka ketika melegakan kesan penyakit dan berbeza dengan homeopati akan memberi banyak berpantang. CVT juga akan memberi pantang tidak secara umum dan setiap pesakit akan di diagnos kesan alahan makanan pada penyakit mengikut unsur atau elemen diri yang sangat personal.


3. Ubat mesti bekerja mengikut riaksi kimia racun untuk di tukar menjadi zat semula. Itu lah racun dan itulah penawar. Zat terbaik seperti gula nano yang di haluskan untuk melawan zat gula berat yang tersisa dalam darah menjadi sampah.  NW sukros dan Gula nano CVT yang di pertenagakan dalam frekuensi spektrum warna untuk mengubah gula menjadi penawar. Pesakit kencing manis di alu-alukan. Kerana Allah Swt lebih mengetahui punca penyakit moden kerana sifat gula yang dalam minuman harian yang sudah di cacatkan secara kimianya.

Setiap hari kita berhadapan dengan pelbagai gula sampah ini dalam setiap menu makanan. Tidak akan selesai masalah dengan mengawal gula dalam pemakanan. Tidak perlu menyemak kadar gula setiap hari kerana itu akan menambah kebimbangan yang akan menjadikan gula bertukar menjadi asid lebih berat. Untuk mengubah gula menjadi tenaga yang paling maksima adalah BERFIKIR dan secara takjub mencari kekuasaan Allah Swt. Sebab gula perlu untuk tenaga berfikir. Keliru dan bimbang adalah tanda gula sampah banyak dalam darah. Namun solusinya adalah tubuh perlu gula terbaik yang bersifat zat yang sudah siap bertenaga. ITULAH KONSEP CVT. Amalkan gula yang bermutu dalam minuman harian. Atau sebaiknya guna sahaja madu dalam apa jua minuman dan tiada lagi gula sampah dalam minuman harian dan bermula hari ini.

Oleh Prof Dr Norhisham Wahab.
www.colourvibrationtherapy.com.my