ILMIAH CVT MALAYSIA

January 8, 2018

-ILMIAH CVTSB-

  بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Matrik 4 dan 5 satu gabungan dan pasangan  untuk formula NW 9 =  NW16 dan NW17. Ini adalah kod khas dalam kaedah CVT yang tersendiri dalam  penemuanya. Secara kimia gabungan begini amat  sukar untuk ditentukan jenis zatnya berbanding frekuensi gelombang bunyi dalam tanda warna.  Bunyi yang memecah pada getaran suara ketika mengandung boleh membentuk kecacatan pada bayi dan boleh juga menyebabkan kandungan keguguran. Bunyi paling stabil pada matrik 4 untuk membentuk kesempurnaan janin dan menjadikan manusia adalah makhluk yang di cipta paling sempurna. Manakala matrik 5 akan menyusun sistem Lima panca indera sebagai sistem komunikasi pada semua arah.

Kelainan dalam seksual yang tidak pasti apabila ada matrik 4 dan 5 dalam pemetaan tarikh lahir dengan di susuli matrik 2 yang banyak jika individu itu lelaki dalam level fizikal sama ada luaran atau dalaman. Apabila ada kes dengan gejala begini tanpa perlu diagnos sistem ini sudah di ujicuba amat tepat. Efek penyakit terhadap sesuatu organ di lihat melalui gejala-gejala dan tanda yang boleh di kongsikan dengan pesakit. Jelas bahagian kesuburan BERKAIT ERAT dengan kelenjar tiroid ini.

Kelebihan memahami sistem fisiologi secara homeostasis berpasangan ini akan menyusun formula secara sinergi yang saling memperkuat .  Andai kata hanya  mengambil formula tidak berpasangan iaitu NW 16 ovarian sahaja tetap akan memberi kesan baik juga pada bahagian tiroid dan begitu juga sebaliknya. Sudah pastilah mengambil formula secara berpasangan akan lebih tepat mengikut sistem fisiologi tubuh bekerja.

Oleh Prof Dr Norhisham Wahab.
www.cvtmalaysia.blogspot.com