ILMIAH CVT MALAYSIA

February 10, 2019


-ILMIAH CVTSB-


بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hasil kajian dari penyelidikkan kebaikan GARAM. Semoga akan banyak lagi kajian yang benar dan ikhlas dari pakar dan ahli sains mendedahkan khasiat garam. Semalam Ilmiah memberi fakta bahawa iblis takut dengan sodium atau natrium yang ada di dalam garam. Saya cuba bagi pencerahan lagi iaitu dalam garam yang di panaskan akan menyebabkan klorida tidak lagi memegang natrium. Klorida akan di nyahkan keluar. Akibatnya garam secara otomatik menjadi bahan radikal bebas kerana ketempangan elektron. Itulah sebab kenapa tidak boleh memakan apa sahaja makanan termasuk air dalam keadaan panas. Namun makanan secara semulajadi apabila sudah hampir nak sejuk akan kembali menyerap semula elektron ion negatif yang di dalamnya ada klorida. Jadi garam akan kembali menggabungkan natrium dan klorida. Jadi jika natrium sahaja yang beriaksi akan berlaku pembakaran dan letupan seperti mana contoh semalam jika kita goreng garam dalam kuali panas. Akibatnya makan nasi goreng sudah seperti kita makan bahan yang penuh radikal bebas penyebab kanser. Orang tua tua dahulu kata pantang goreng garam dalam kuali panas kerana akan menghasilkn bunyi dan ini mendatangkan sial pada sesiapa yang ada di dalam rumah itu.

Siapa yang alah pada garam maka mandi dan mandilah untuk membuang radiasi yang menolak klorida. Sabun di dalam T-tree itu banyak kandungan klorida sebagai pembersih atau peluntur. Sebenarnya untuk membuat sabun garam adalah asas paling diperlukan. Orang gila harus di bersihkan kerana garam dari peluh melekat yang banyak kandungan sodium dan masin melekat pada kulit. Badan orang yang berbau busuk juga menjemput gelombang buruk. T-tree untuk hilangkan bau busuk dan hanyir. Islam mengamalkan konsep pembersihan yang serius dan setiap kali nak sembahyang pastikan sudah ambil air sembahyang yang membersihkan fizikal dan menyucikan rohani. Ambillah kesempatan MANDIAN FULLMOON bergaram yang akan mengaktifkan pula kandungan klorida.
Gunakan sahaja T-tree CVT sebagai sabun pembersih paling berkualiti tinggi bersih dan suci. Kerana sabun di luar banyak kandungan lemak yang tidak pasti kesuciannya .


Oleh Prof Dr Norhisham Wahab.
www.colourvibrationtherapy.com

IG : @cvtmalaysia | @hydrotherapyice
FB: CVT Malaysia