PENJELASAN PROF NW

November 12, 2018

AGENDA JAHAT DI DALAM INDUSTRI PERUBATAN MODEN.
Dari Dr Muhammad Mat Tan.

Tahukah anda bahawa Industri perubatan moden merupakan industri yang kedua terbesar didunia selepas industri minyak mentah? Purata pendapatan tahun 2013 untuk industri perubatan ialah melebihi USD 1.32 Trillion.

Oleh kerana matlamat sebenar industri perubatan adalah untuk mengaut keuntungan, maka jangan berharap mereka akan 'menyembuhkan' penyakit anda. Anda adalah 'pelanggan tetap' mereka.

Perkataan 'cure' atau 'sembuh' adalah suatu istilah yang DI HARAMKAN didalam kamus perubatan dan mereka hanya mahu menggunakan perkataan 'treatment' atau 'rawatan'.

Di dalam Bahasa Greek, perkataan 'pharmacy' bermaksud SIHIR. Kenapa jadi begitu?

Ubat Sintetik (Tiruan)

Setiap ubat yang dibuat oleh syarikat perubatan (BIG PHARMA) adalah dari jenis sintetik iaitu tiruan (bukan dari bahan semulajadi). Bahan-bahan yang digunakan oleh mereka terdiri dari kimia dan racun yang amat merbahaya.

Ubat tersebut dicipta untuk menghilangkan kesan-kesan sampingan akibat sesuatu penyakit dan bukannya untuk menyembuhkan penyakit. Contohnya ialah ubat untuk penyakit kencing manis yg hanya akan mengurangkan tahap kencing manis, bukannya menyembuhkan. Sebab itu para pesakit terpaksa makan ubat & cucuk insulin untuk sepanjang hayat mereka.

Malah ubat kencing manis juga akan memberi kesan buruk sehingga mengakibatkan penyakit lain pula akan muncul. Begitulah seterusnya sehingga pesakit tersebut meninggal dunia.

Pernah terjadi disebuah hospital, pesakit yg baru tahu yg dia kena kencing manis dan dimasukkan kehospital telah tanya doktor, sampai bila dia kena makan ubat, doktor jawab, sampai mati!

Antibiotik

Antibiotik ialah sejenis ubat yang akan membunuh kesemua bakteria (yang baik dan jahat) didalam badan. Ini akan memberi peluang kepada bakteria jahat untuk bertambah didalam badan kerana tidak ada keseimbangan. Akibatnya kita akan mudah mendapat penyakit seperti kanser, kerosakan buah pinggang dan sebagainya.

Antibiotics juga boleh mengakibatkan masaalah hilang ingatan atau digelar sebagai “memory loss”. 

Bawang putih (garlic) merupakan antibiotik yang semulajadi dan telah digunakan sejak beribu-ribu tahun untuk mengubati berbagai jenis penyakit. Amalkan memakan antibiotik semulajadi iaitu bawang putih (garlic) yg tidak ada sebarang kesan sampingan untuk kesihatan. Makanlah dgn cara apapun samada mentah atau sudah dimasak.

Kemotrapi

Penyakit kanser merupakan punca pendapatan utama industri perubatan moden. Sebenarnya telahpun ada banyak cara semulajadi untuk menyembuhkan penyakit kanser tetapi tidak digalakkan oleh industri perubatan moden (BIG PHARMA).

'Chemotherapy' digunakan oleh doktor untuk 'merawat' pesakit kanser. Tetapi kemotrapi mempunyai kesan sampingan yang sungguh dasyat iaitu ia akan membunuh sel-sel yang sihat, membunuh pesakit dengan cepat, kerosakan sistem pertahanan badan (immune system), dan banyak lagi.

Apabila pesakit kanser itu mati selepas proses kemotrapi, maka para doktor akan menyalahkan penyakit kanser tersebut dan bukan menyalahkan kemotrapi yg merupakan punca keuntungan nombor 1 kepada hospital dan klinik. Dari setiap 100 pesakit, 97 pesakit akan mati. Hanya 2%~3% sahaja yang akan hidup selepas rawatan.

GcMAF

Para doktor (yang jahat) amat takut sekiranya pesakit kanser tahu tentang GcMAF iaitu rawatan yang menggunakan sejenis protin dalam darah.

Oleh kerana rawatan GcMAF adalah sungguh murah maka para doktor (yang jahat) amat menentang penggunaan GcMAF untuk merawat pesakit kanser.

Di Amerika, lebih dari 50 doktor yang menggunakan GcMAF telah dibunuh oleh Mafia Perubatan yang didalangi oleh FDA dan syarikat-syarikat perubatan besar (BIG PHARMA).

Bagaimanakah “GcMAF” melawan kanser?

"Macrophages" adalah "Ketua" dalam sistem pertahanan badan dan akan sentiasa memberikan arahan kepada 'tentera'
(immune system), untuk melawan virus yg pula akan menghasilkan 'nagalase: iaitu sejenis enzim yang akan menghalang penghasilan vitamin D dalam 'macrophages' dan mengakibatkan macrophages menjadi lemah dan tidak aktif.

Pada ketika itu, badan kita akan menghasilkan GcMAF iaitu sejenis protin dalam darah. GcMAF akan menolong mengaktifkan semula macrophages.
Pesakit kanser akan mempunyai 'nagalase' yang terlalu banyak dalam badan mereka kerana ia dihasilkan oleh virus. Oleh itu, macrophages tidak akan aktif dan tidak dapat melawan penyakit. Jadi para doktor (yang baik) akan menyuntik GcMAF untuk mengaktifkan semula macrophages supaya dapat melawan penyakit kanser.

Suntikan Vaksin

Setiap vaksin (MMR, Tdap, Dtap, Gardasil dan sebagainya) terdapat didalamnya sel manusia yang diambil dari bayi yang mati akibat keguguran. Apabila sel ini disuntik kedalam badan manusia, maka sistem pertahanan badan (immune system) akan menganggapnya sebagai benda asing dan akan menyerang sel tersebut. Apabila ini berlaku, maka sel badan kita juga akan dianggap sebagai benda asing oleh sistem pertahanan badan kita. Maka peluang untuk mendapat penyakit kanser dan juga berbagai penyakit lain adalah tinggi.

Didalam vaksin juga terdapat virus yang telah diubahsuai oleh saintis (yahudi illuminati) dan virus tersebut boleh menyebabkan manusia menjadi bodoh dan tidak mampu untuk mengurus diri sendiri, contohnya ialah penyakit 'Autisma.

Virus adalah ciptaan manusia

Kesemua virus yang terdapat di zaman ini contohnya seperti AIDS, SARS, EBOLA, ZIKA, H1NI dan sebagainya adalah ciptaan manusia (yahudi illuminati) dan dibuat didalam makmal. Setiap tahun mereka akan menciptakan suatu virus baru dan akan menyebarkannya melalui suntikan vaksin yang kononnya untuk merawat penyakit. Sebab itulah virus itu tidak pernah wujud 100 tahun dulu malah ibu bapa kita juga tidak pernah mendengarnya sewaktu mereka masih kecil.

Penciptaan virus tadi adalah sebahagian daripada 'Agenda 21' dari United Nations (UN). Apakah itu Agenda 21?

Agenda 21 ialah untuk mengurangkan jumlah penduduk dunia sehingga hanya tinggal 500 juta sahaja. (penduduk bumi kini ialah 7.3 biliion).

Bidang kedoktoran telah digunakan oleh yahudi illuminati untuk menjayakan Agenda 21 dari United Nations.

Kesimpulan

Allah swt telahpun menciptakan 'cure' atau 'penyembuh' untuk setiap penyakit. Semuanya terdapat dalam bentuk semulajadi seperti herba-herba, sayur-sayuran dan buah-buahan.
Amalkan memakan herba-herba, sayur-sayuran (yang tidak beracun), dan buah-buahan (yang asli dan bukan GMO).

* Limau yg dimaksudkan ialah jenis limau asam yg digunakan untuk masakan & minuman spt limau kasturi dan limau nipis.

* Pisang yg disebut disini adalah apa saja jenis pisang yg sesuai dimakan begitu saja spt jelai berangan, rastali dll.

Berikut adalah herba2 & buah2an yang sesuai untuk 'penawar' penyakit.

1. Darah tinggi (high blood pressure):
a. Bawang putih (garlic), makan mentah atau dimasak.
b. Air limau (lemon juice), hendaklah yg suam bukan berais.
c. Pisang.
d. Tembikai (watermelon) dan
e. Hempedu bumi (earth pangkrias).

2. Sakit kepala (migraine).
Campuran air halia dgn limau (ginger with lemon).

3. Demam (fever):
a. Air limau
b. Air Halia
c. Hempedu bumi.

4. Kanser (cancer): a. Daun ganja (marijuana).
b. Air Halia.
c. Bawang putih
d. Daun semambu (neem leaves).

5. Sakit mata (eye sickness):
a. Kurma.
b. Lobak merah.

6. Cirit-birit (Diarrhea):
a. Bawang putih.
b. Pucuk jambu batu & daun serai kayu (kelat - dikunyah & ditelan).

7. Gastrik:
a. Air kelapa muda (young coconut water)
b. Jus kurma.
c. Tumbuh kelapa (coconut ball)

8. Asma:
a. Pisang.
b. Bawang putih
c. Hempedu bumi.

9. Alzheimer: Minyak kelapa (coconut oil).

10. Batuk (cough):
a. Jus nenas (pineapple juice)
b. Bawang putih.

11. Gout:
a. Jus nenas (pineapple juice)
b. Daun rerama (butterfly leaf).

12. Sakit jantung (heart disease): Selalu minum air carrot campur gula atau susu.

13. Sakit perut (stomach ache):
a. Bawang putih.
b. Halia.

14. Kencing manis (Diabetes):
a. Bawang putih
b. Halia
c. Daun semambu.
d. Hempedu bumi

#sesudah dibaca sila share dengan kaum keluarga & kawan2 kita semua. Terima Kasih 😉-PENCERAHAN PROF NW-


Boleh sangat. Hanya buang pisang dan lemon dalam air suam. Sayuran juga kena hati hati. Banyak racun. Gantikan dengan buah buahan. Juga tidak boleh berlebihan seperti betik yang muda dan belum masak. Juga akan jadi sangat bahaya bila terlebih. Sebab apa yang ada dalam sayuran memang sudah lebih sempurna zat mineral dan vitamin yang lebih baik dalam buah buahan. Seperti vitamin dan mineral. Tiada tandingannya dengan buah kurma, tin, delima dan sebagainya. Namun ambil dalam dosis kecil dan konsisten dalam sekali makan yang sudah di pesan oleh Rasulullah Saw.  Buktinya tidak boleh lebih tiga biji kurma dalam sekali malam. Tidak boleh lebih tujuh biji kismis dalam satu kali makan. Juga habatus sauda yang ajaib juga seperti ada dalam sebiji Diamond black seed CVT juga tidak boleh lebih tujuh biji. Jika terlebih penawar yang ajaib seperti habatus sauda sekali pun sudah jadi berbahaya dan tidak berkesan. Apatah lagi ubat kimia sintetik benda asing yang sebenarnya apa dosis pun tidak boleh. Semoga pengamal CVT yang saya sayangi selamat dan tidak terjebak.

Sebab itu konsep CVT mencairkan pati bunga dengan membuang gas dan menghaluskan molekul agar konsep mempertenagakan zat menjadi berkesan. Menghaluskan kimia dalam biji habatus sauda dalam gandaan yang paling kecil agar mudah bertukar menjadi tenaga bila kita makan dan terus menjadi penawar. Istilah ubat mesti pekat dan banyak zat bercampur baur kita tolak. Cara pemikiran  doktor biasa tidak sama dengan konsep kita. Kita perlu bersabar Allah Swt akan bantu kita. Sebab itu CVT menjadi musuh pada mereka dan jika boleh nak hapuskan CVT dengan menfitnah kita ini penipu dan macam macam lagi. InshaAllah kita pegang betul betul ilmu CVT. Kita akan sentiasa dalam keberkatan. Bersatu dan jangan berganjak walau apa pun orang kata. Orang awam tidak boleh kita salahkan sebab mereka tidak tahu malah di kelirukan. Kitalah dipertanggungjawabkan untuk membentukkan fitnah dalam bidang perubatan yang sudah di kuasai oleh ilmuminiti ini.  Banyak pahala kita akan dapat. InshaAllah

Artikel tadi sudah lebih 10 tahun di sebarkan. Namun tidak memberi kesan untuk kesedaran awam. Agenda nak kurangkan manusia menjadi 500 juta sahaja saya tak pasti. Tapi ubat dan suppliment yang banyak berlambak penuh di farmasi khasnya Malaysia itu sangat menakutkan. Sebab farmasi di negara Jerman, Switzerland dan negara maju cuma ada perbandingan 1 nisbah 100.  Mana ubat dan suppliment yang ada di Malaysia semua itu susah nak jumpa di negara maju. Kita punya farmasi penuh sesak. Ubat di klinik mereka tidak ada.  Dr hanya buat priskipsi dan diagnosis sahaja. Pakar ubat di farmasi yang akan tentukan nak bagi apa. Di negara kita klinik juga menjual ubat di farmasi juga bukan pakar yang kendalikan priskipsi ubat yang ada dadah. Macam tidak ketat dan boleh jual dapat untung berlipat kali ganda. Ubat sangat mahal bila di jual di hospital. Tetapi harga sebenar ubat jika di negara maju tadi sangat murah. Yang harga RM10 dah jadi lebih 10 kali ganda seperti ubat sakit jantung. Semua ini dikomersialkan. Bayangkan dan fikirkan. Semua ini ada bukti dan berfakta. Sebelum bagi ubat sebaiknya utamakan yang bersifat anti radikal bebas dan bersifat antioksidan. Itu lebih selamat dan munasabah sebelum cari ubat. Kita ada antioksidan yang bersifat tawar, payau dan kelat. Seperti mana rasa air zam zam. Tetapi deria rasa ini yang ada pada lidah juga tidak di masukkan. Yang ada hanya empat deria iaitu pahit, manis, masam dan masin.  Mana perginya payau itu. Vocal modulator dan antioksidan bersifat payau dan tawar dan itu dalam rahsia Biru pada bahagian tiroid.

Jangan lupa kita bersama mendalami ilmu penjagaan kesihatan dalam KELAS ASAS EKSKLUSIF 02.12.2018  bersama Prof NW

Oleh Prof Dr Norhisham Bin Wahab.