ILMIAH CVT MALAYSIA

May 26, 2021

 -ILMIAH CVT MALAYSIA-


‎بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ


‎السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Satu hari nanti zat pada pati bunga dan tumbuhan akan menjadi suppliment atau zat pemakanan yang amat berguna untuk merawat dan membangunkan kesihatan diri. Zat tulen atau murni lagi suci bebas dari bahan asing atau kekotoran yang di ekstrak secara penyulingan atau pengewapan atau kompres sejuk yang menarik keluar zat paling dasar pada sel setiap tumbuhan. Ekstrak pati bunga, buah, kulit, batang dan akar umpamanya memiliki zat halus yang lebih halus dari sebarang pengeluaran zat melalui teknologi nano sekalipun. Formulasi SEJUTA WAJAH dengan konsep ekstrak zat dengan kepekatan yang tinggi kepada penghalusan beribu kali ganda. Telah dibuktikan dengan formulasi SW-MATERNITY OIL yang mampu menyusun maklumat genetik yang tersimpan didalam kromosom yang dibentuk dalam molekul DNA. Faktanya adalah maklumat genetik perlu berinteraksi bersama faktor luaran yang lain seperti zat pemakanan untuk menentukan faktor fizikal dan perilaku organisma secara keseluruhan. Terbukti baby maternity bebas dari penyakit warisan dan yang paling terserlah memiliki kulit yang cerah dengan kecerdasan yang amat ketara. Berbeza dan dapat dibandingkan dengan anak-anak yang dilahirkan tanpa menggunakan formulasi SW-MATERNITY OIL. Pewarisan sesuatu ciri atau rupa bentuk ditentukan pada pemilihan unit untuk diwariskan oleh generasi berikutnya. Pengawal aturan gen dan mengelak kesilapan pada pembahagian sel dari pelbagai penyakit yang berpontensi diwarisi seperti sindrom down sekalipun. Zat halus yang disasarkan pada janin atau fetus diberikan untuk si kecil yang belum lahir dari minggu ke 8 setelah pembuahan hingga saat dilahirkan. Sungguh besar kekuasaanMu Ya ﷲ. Semua ini bergantung pada tahap kesihatan darah pada ibu yang mengandung. 


Aromaterapi adalah minyak dasar yang memiliki keharuman semulajadi dan memiliki nadi tenaga kehidupan. Minyak dasar inilah yang mampu melindungi diri setiap tumbuhan atau organisma dari serangan bakteria dan virus. Itulah alasannya kenapa pati minyak murni yang bebas bahan sintetik ini sesuai dijadikan untuk tujuan perubatan dan meningkatkan tahap kesihatan diri. Baunya yang segar yang merangsang sel-sel didalam hidung apabila di sedut secara perlahan-lahan. Lebih membantu dari rawatan pernafasan yang tidak membangunkan kerja sistem pernafasan walaupun diberikan oksigen. Fungsi penyembuhan kandungan aktif ini diekstrak secara selamat melalui proses penyulingan bertingkat juga untuk menghasilkan minyak yang sangat pekat. Bayangkan untuk mendapat satu titik minyak pati bunga ros memerlukan petal atau kelopak yang beratnya tidak kurang satu tan. Bermakna satu lori penuh bunga ros untuk satu titik patinya. Rahsia terbesar pula adalah bagaimana kepekatan satu titik pati minyak dipecahkan secara halus beribu-ribu kali ganda. Minyak akan lebih aktif dan bau bangkit semerbak dan dapat digunakan secara ekonomi pada ramai orang. Berbeza dengan minyak pewangi seperti perfume yang memerlukan kepekatan bagi menjaga keharuman lebih lama. Konsep yang jauh berbeza. Pati bunga yang sudah dihaluskan molekulnya ini selamat jika disapu terus pada kulit. Zatnya mampu menyerap ke dalam sel kulit dan tembus ke dalam pembuluh darah. Boleh calet pada nadi dan kesan riaksi yang amat pantas memberi pemulihan pada rentak jantung dan pemulihan pernafasan. Melembutkan kulit dan rambut, melegakan ruam dan gatal kerana fungal. Mengurangkan tekanan dan kerisauan. Bebas etanol dan alkohol. Sangat berkesan untuk Epilepsi apabila disedut perlahan-lahan. Epilepsi yang dikaitkan dengan gangguan halus nampaknya alah dengan bauan segar yang asli. Formulasi pati bunga dan buah-buahan citrus didalam SEJUTA WAJAH dan SW-MATERNITY OIL sangat dianjurkan untuk diminum. Satu titik sudah sangat memadai dibawah lidah. Kandungan Vitamin C yang aktif bersifat antioksidan dan mampu menyekat radikal bebas dengan memelihara kadar oksigen didalam darah.   Penyakit yang bersarang dan berpunca didalam perut dan usus besar dapat dibasmi untuk ditukarkan menjadi berbagai jenis potensi tenaga pada berbagai keperluan tubuh atau terus disingkirkan melalui pembuangan air besar. 


SEJUTA WAJAH dan SW-MATERNITY OIL dirakam dengan getaran tenaga mengikut frekuensi sesuai mengikut fisiologi sistem tubuh. Konsep mempertenagakan minyak menjadi aktif melalui pecahan secara halus berganda ditambah dengan rakaman tenaga dan ini adalah sesuatu yang pertama pertama seumpamanya di dalam era melanium yang sungguh mencabar. Dengan keistimewaan SEJUTA WAJAH dalam relatif medan kuantum dengan sejuta kegunaan dapat disesuaikan dengan NIAT. Sebenarya sebotol SEJUTA WAJAH tidak dapat dinilai dengan wang ringgit apatah lagi pada sesiapa yang sudah mengamalkannya telah beroleh dan mencapai tahap medan kuantum yang tertinggi. Semoga semua warga CVT seluruhnya dapat menyokong padu dan membantu saya dalam usaha mengetengahkan konsep getaran cahaya, warna dan bunyi melalui medium penghantar yang bersih dan berkhasiat ini.


Oleh Prof Dr Norhisham Wahab.

www.colourvibrationtherapy.com.my

IG : @cvtmalaysia | @hydrotherapyice

FB: CVT Malaysia

Blog : cvtmalaysia.blogspot.com.my