KEPENTINGAN MEMBERI MAKLUMBALAS ILMIAH CVT MALAYSIA

May 26, 2021

 KEPENTINGAN MEMBERI MAKLUMBALAS 


Tujuan adalah untuk mengelakkan kekeliruan. Isu-isu kesihatan yang terkini dan lain dari yang lain dapat diamalkan. Satu perkongsian idea dan ilmu yang merangsang daya fikiran. Mewujudkan ruang berkomunikasi dengan jelas. Memastikan pelanggan sentiasa diberitahu sekiranya isu-isu dapat ditangani dalam jangka waktu yang ditetapkan. Memberi MAKLUMBALAS tambahan yang berguna untuk dikongsi bersama. Sila beri maklumbalas pada group yang telah disediakan. Kerana kepentingan memberi maklumbalas berkaitan perkhidmatan adalah senjata berharga yang paling kuat. Tujuannya supaya setiap ilmiah yang disampaikan memenuhi jangkaan yang saya harapkan. 


Sebagai Contoh: Walaupun nampaknya yang sudah terkena jangkitan tanpa simptom atau sebarang gejala seperti demam tetapi tetap ada pada gangguan pencernaan. Perut rasa seperti ada angin. Rasa selera nak makan terganggu. Rasa macam sakit perut nak buang air besar. Dengan gejala ringan seperti ini siapa sangka virus sudah merebak ke paru-paru pada tahap 5. Oleh itu saya baru faham kenapa prof kaitkan NW 12 perlu diambil selepas menerima vaksin atau pada sesiapa yang ada seperti diatas.  Kaitan protein dan asid amino. Baru saya faham asid amino itulah anti bakteria dan virus. Apakah dengan meminum SEJUTA WAJAH boleh diambil jika kami sekeluarga tiada FORMULA JATI DIRI   


Dengan adanya MAKLUMBALAS yang bijak melalui pertanyaan sebegini akan membolehkan saya tahu sejauh mana ilmiah yang disampaikan dari masa ke semasa itu berkesan dan difahami secara mendalam dan Berjaya.


Oleh Prof Dr Norhisham Wahab.

www.colourvibrationtherapy.com.my

IG : @cvtmalaysia | @hydrotherapyice

FB: CVT Malaysia

Blog : cvtmalaysia.blogspot.com.my