ILMIAH CVT MALAYSIA

November 24, 2021

Ketika saya kena slip disc, untuk nak balik normal, kena attend bbrp sesi dgn physio. Selain ajar excercise, yg penting dia urut, alignment tulang dan larikan urat yg tercepit.  So kat sini prof, urut juga pentingkn-PENCERAHAN DARI PROF NW-


‎بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

‎السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Untuk kes yang bukan kronik sangat membantu. Tetapi bagi kes yang sudah kronik. Urat sudah mengecut dan terbenam dan salah kedudukan jalurannya perlu urutan terus pada bahagian sasaran yang sakit secara konsisten. Urutan yang keras. Membongkar semula otot yang keras menghimpit urat. Urat yang sudah menjalar masuk dicelah sendi tulang. Kekuatan magnatik urat di ganggu aliran darah oleh angin dari usus. Ambil formula usus dan darah secara konsisten. Urutan kali pertama yang berjaya menekan urat dengan tepat sekalipun hanya akan memberi kelegaan tidak sampai 5 peratus. Maka kes kronik bagi cakera yang teranjak perlu minima 7 kali urutan konsisten selang sehari.  Itu yang praktikal dan munasabah. Sebab ramai yang sakit sendi selalu kata sudah urut. Sudah banyak kali diurut dimana-mana tempat. Tetapi tidak berhasil. Sebabnya tidak fokus pada bahagian yang sakit. Bertukar tukang urut dan yang pasti sekali dua urutan tidak akan membantu apa-apa. Urutan juga mesti urutan yang kuat dan agresif. Ada yang terpaksa menggunakan kekuatan tekanan siku juga.  Gunakan minyak urutan magnatik CVT ( BIO QUANTUM ). In sya Allaah. 

Tulang ada daya magnatik untuk  dihidupkan  semula. Bermakna ais akan bekerja untuk daya magnatik tulang. Urat yang kecut dan melekat seolah-olah tulang memakan urat. Aliran darah yang tersekat akan menghentikan juga aliran elektrik. Tulang dan aliran darah. Daya magnatik perlu sesuatu yang sejuk dan itu perlu ais. Minyak panas semasa urutan hanya akan menambah  bengkak. Semua itu  boleh diaktifkan semula. Semua akan tumbuh hidup kembali. Minyak urutan ajaib magnatik CVT (BIO-QUANTUM) sangat membantu.


Oleh Prof Dr Norhisham Wahab.

www.colourvibrationtherapy.com.my

IG : @cvtmalaysia | @hydrotherapyice

FB: CVT Malaysia

BLOG: cvtmalaysia.blogspot.com

YOUTUBE : cvt malaysia