ILMIAH CVT MALAYSIA

January 9, 2022

 Semoga Prof dpt segera share rawatan berkenaan frequency ni esp now dah ramai sakit kebas2, bengkak2 kat kaki, tangan n spine.. i rasa ada kaitan nye dgn freq EMF 5G kot, kegunaan mobile hp dll..


Sy pernah alami, sy terjaga dr tido seperti ada "freq wave" naik dr hujung kaki terus ke kerongkong dan stop. Saolah roh nyawa sy slowly naik.. sy teruskan zikir tak tahu kenapa. Bila stop di kerongkong sy terus tetido, besok nya bangun mcm "biasa". Apa story ni.

*-PENCERAHAN DARI PROF NW-*

 

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

 

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 

*Kenyataan Einstein mengenai rawatan atau konsep perubatan masa depan itu adalah benar*. Konsep itulah yang sedang CVT usaha membangunkan secara ilmiah dan selari dengan erti ketuhanan.  Semua akan ke arah teknologi gelombang. *Namun kenyataan bapa perubatan hipocrates itu bertentangan dengan konsep HIT atau TERAPI AIS*. TERAPI AIS mengawal suhu tulang. Yang membinasakan masa depan dan manusia itu sendiri adalah gelombang panas. Sistem satelit dan segala jenis gelombang radio, handphone 5g dan tv perlu diberi perhatian. Kerana semua itu ada teknologi decode yang dimaksudkan. Semua ini akan membahayakan otak dan tulang belakang. Itu semua akan menyahkod atau decodes maklumat dna asli manusia. Teknologi 5g adalah syaitan. Tunggu musim panas melampau maka teknologi ini mampu membinasakan apa sahaja. Stroke haba dan kematian akan meningkat. Teknologi dajjal. Kita harus bias gelombang panas ini dengan gelombang cahaya dalam spektrum warna CVT yang signifikan sama dengan frekuensi sel setiap organ tubuh dan tumbuhan dan segala yang hidup. Kita ada penawar membangunkan semula. Kita nyahkan semula frekuensi dajjal ini. Kita jadikan benteng dan perisai diri. *In Sya Allaah kursus yang ditunda akan diberi khusus dengan tajuk yang lebih praktikal untuk diketahui oleh semua*. Penyakit berulang berkaitan perbuatan sihir dan pengaruh jin dan syaitan yang berbeza dengan roh jahat. Cara mengenali dan mengatasinya. *Mohon semua harap bersabar*…..

 

Oleh Prof Dr Norhisham Wahab.

*10 Jan 2022 ( ISNIN )*

www.colourvibrationtherapy.com.my

IG : @cvtmalaysia | @hydrotherapyice

FB: CVT Malaysia

Youtube: CVT Malaysia